Elérhetõ
Amennyiben kedd 7:00 óráig rendelsz,
a várható kiszállítás május 15, csütörtök.
Instant levespor Japánból. A makrobiotikus táplálkozás egyik alapja a miso fogyasztása.
Felhasználás: Levesekhez, kenyérre vagy ízesítésül használják.
Elkészítési mód: Elkészítéséhez a tasak tartalmát tegyük bele egy tálkába vagy pohárba, öntsünk rá 240 ml forrásban lévő vizet és kavarjuk össze. Fogyasztás előtt hagyjuk még egy percig állni a levest.
Összetétel:
szója és rizs miso (szója, barna rizs, tengeri só, víz, Koji (Aspergillus oryzae) (31%), szója miso (szója, víz, tengeri só, árpa liszt, Koji (Aspergillus oryzae)) (20%), víz, mirin (rizs, víz, Koji (Aspergillus oryzae), árpa maláta, tengeri só, shoyu (víz, szója, búza, tengeri só, Koji (Aspergillus oryzae), tengeri alga (wakame, kombu).
Minőség: Ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó termék.