Elfogyott
Bavicchi Bio Brokkoli csíráztatáshoz - Rákprevenciós étrend része, kiemelkedő enzim tartalom.
A zöldségfélék közül legnagyobb mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, továbbá vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat és rengeteg hasznos immunvédő és vitalizáló vegyületet szervezetünk számára. Kitűnő C-vitamin, folsav és béta-karotin forrás. Hatóanyagai védik a szívet, és a tüdőt.
Rákprevenciós étrend része. Pikáns, tormára emlékeztető íz világ jellemzi.
Csíráztass!
A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol!
Felhasználási javaslat:
Áztatási idő: 12 óra
Öblítés: naponta 2-3-szor
Csíráztatási idő: 4-6 nap
Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben tárolható 1-2 hétig.