Elfogyott
Bavicchi Bio Csicseriborsó csíráztatáshoz - Erőt ad és megerősíti a lelket. Egye magát boldoggá!
A keleti országok és India kedvelt hüvelyes növénye. Erőt ad és jótékony hatással van a lélekre. Ez a pangansav nevű hatóanyagnak köszönhető (B16). „Egye magát boldoggá!” A csicseriborsó fontos inzulin szabályzó és segítség a pre diabéteszesek számára is, hiszen fogékonnyá teszi a sejteket az inzulin felvételére. Magas rosttartalom, könnyű emészthetőség jellemzi, nagyszerű ízzel. Kiváló csemege, amit feltétlen ki kell próbálni.
Csíráztass!
A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol!
Felhasználási javaslat:
Áztatási idő: 12 óra
Öblítés: naponta 2-3-szor
Csíráztatási idő: 3-4 nap
Tartsuk távol közvetlen fénytől. Hűtőben jól megszárítva 2 hétig is eltartható.