Amennyiben csütörtök 7:00 óráig rendelsz, a várható kiszállítás december 11, hétfő.
Szállítási díjak
Kosárban van:
db termék
Leírás
<p>Származási hely: Németország</p><p>Összetevők: bors*, rózsabors*</p><p><strong>Fekete bors</strong>ot akkor nyerhetünk, ha a szemeket teljes beérésük előtt röviddel leszedjük, és addig szárítjuk, amíg el nem érik jellegzetes sötétbarna színüket és ráncos külsejüket.</p><p><strong>A fehér bors</strong>hoz a bogyókat később kell leszedni, akkor, amikor már teljesen megértek és narancssárga színűek lettek. Ezt követően vízben kell puhítani őket, hogy a magot a héjtól el lehessen választani. A világos magot a napon megszárítják, majd fehér borsként kínálják.</p><p><strong>A zöld bors</strong> az éretlen, friss, meghámozatlan bogyókból készítik, melyeket sós vagy savanyú oldatba helyeznek. A zöld bors csak nagyon kevéssé erős, inkább friss, fűszeres, „zöld” íze van. A teljesen érett bogyókból hasonló módon lehet vörös borsot készíteni.</p><br /><p>*ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék.<br />HU-ÖKO-01 Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.</p>