Elérhetõ
Amennyiben hétfő 7:00 óráig rendelsz,
a várható kiszállítás november 13, szerda.
A mustárcsíra kiválóan fogyasztható vajaskenyérrel, levesekben, müzliben. Erős ízű csíranövény.
Antibiotikus hatású. Tisztítja a nyálkahártyát. Az epére és a májra kedvezően hat, csökkenti az emésztési zavarokat. Élénkítő, izomfájdalom enyhítő, vértisztító.
Vetés:
egész évben.
Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál mag elegendő.
A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: kb. 20°C fok, öntözés naponta kétszer.
A csíráztatás megkezdése előtt javasolt a magot 4-8 órára beáztatni.
Csírázási idő:
2-3 nap.
Csíranövények sorozatunkban olyan BIO vetőmagokat kínálunk, melyek pár nap alatt kicsíráznak és frissen fogyasztva vitaminbombaként hatnak legyengült szervezetünkre.